Oletko suomalainen asiakas?

Verkkosivustollamme voit tutustua kattavaan laadukkaiden ulkoilutuotteiden valikoimaan joka päivä kellonajasta riippumatta. Toivomme, että löydät kaiken tarvittavan seuraavaa seikkailuasi varten, ja että ostokokemuksesi verkossa on vaivaton ja turvallinen.

Toimitustiedot

Toimitus Suomeen kestää 5–7 päivää tuotesivulla ilmoitetun toimitusajan lisäksi. Tilauksesi toimittaa GLS.

Kaikista Suomeen toimitettavista tilauksista peritään kiinteä 20 £ toimitusmaksu.

UKK

Miten voin seurata pakettiani?

Ota meihin yhteyttä, niin tarkistamme tilauksen tilan puolestasi.

Tarvitseeko toimitus kuitata?

Kaikki tilaukset täytyy kuitata toimituksen yhteydessä.

Taattua laatua

Valmistajan takuun lisäksi myönnämme yhden vuoden rahat takaisin -takuun. Jos havaitset tuotteessa vikaa, toimita se ja ostotosite meille, niin voit vaihtaa sen tai saada rahat takaisin.

Ostoksen palauttaminen

Jos tuotteessa on vikaa (12 kuukauden sisällä ostosta), ota meihin yhteyttä, niin järjestämme tuotteen palautuksen sekä korvaavan tuotteen. Hyvitämme kaikki postikulu

Jos haluat palauttaa tuotteen muusta syystä, tuote tulee postittaa alla olevaan osoitteeseen omalla kustannuksella 28 päivän kuluessa ostosta. Tuotteen tulee olla uusi ja käyttämätön, ja mukana tulee olla alkuperäiset pakkausmateriaalit ja merkit. Täytä lähetyslistan kääntöpuolella olevat tiedot ja määritä, onko kyseessä palautus (REFUND) vai vaihto (EXCHANGE).

Jos haluat vaihtaa tuotteen, postitamme korvaavan tuotteen veloituksetta.

Lähetä tuotepalautus seuraavaan osoitteeseen:

Cotswold Outdoor Ltd

Customer Returns

PO BOX 75

Malmesbury

SN16 9WQ

Huomaa: Suosittelemme käyttämään toimitustapaa, jossa on paketin seuranta ja vakuutus. Emme ole vastuussa, jos palautetut tavarat sisältävä paketti katoaa kuljetuksen yhteydessä.

Lue lisää palautuksista

Got a question?

 • Call us on +44 844 557 7755


  Monday to Friday 9.00 - 17.30
  (UK time)

 • Email us


  We endeavour to answer all emails within 48 hours

 • Online help and FAQs


  Visit our help centre

Our promise

Price Match

We are determined to give you a fair deal. If you find a product we sell for less with other UK-based retailers, and it is in stock, we will match the price or refund the difference.

Guaranteed quality

In addition to manufacturer guarantees, we provide a one year money back guarantee. So if you find a product to be faulty, you can return it to us with proof of purchase for a full refund or exchange.

Hassle-free returns

If you are not delighted with your purchase, you can get a refund or exchange by sending it back in new condition with the returns slip or by bringing it in to one of our stores with your receipt within 28 days.


Full Terms & Conditions apply